God jul och gott nytt år

Jag brukar inte skicka julkort och kommer inte att göra det i år heller. Däremot fick jag möjlighet att köpa den här  läckra tomten av mästertecknaren Peter Bergting som i sin tur skänkte pengarna till Unicef. Flera flugor med en smäll. Så, god jul och gott nytt år till er mina kära bloggläsare (ni är någonstans mellan 2 och 20 per dag säger wp-statistiken :) och till er twitterkontakter som lurats hit av en irrande länk. Välkomna tillbaka.

PS. Dagens spotifylista firar ettårsjubileum i dagarna och jag har därför uppdaterat förra årets julspellista: Ambivalent jul – nu 50 % drygare.

 

5 reaktion på “God jul och gott nytt år

  1. joakimlind

    Vilken fin tomte du har hittat. Var det när du städade i källaren härförleden? God jul och gott nytt själv – hälsa familjen.

    Svara

Kommentera